Jonas och Mikaela

Som ni kanske har märkt at Mikaela tagit över skrivandet av blogginläggen den sista tiden. Det är nämligen så att jag och Mikaela träffades för ett halvår sedan och vi kan väl säga att vi inte har lämnat varandras sida sedan den dagen. Det är en rätt fin historia hur vi träffades, skulle nästan kunna säga att det hade funkat en story i en romantisk komedi.

Jag hade en tinder dejt, vi skulle mötas upp och ta en öl. Tjejen som jag hade framför mig var som vanligt, inte alls lik sina Tinder bilder. Lika karismatisk som en pappkartong. På tvingat försökte jag få igång samtalsämnena, som hon avbröt. Var så nära på att hitta på en historia att jag hade fått huvudvärk – för att ursäkta mig och kunna smita hem. Men då helt plötsligt, som en blixt från ovan stod Mikaela där. Hon hade också en tinder dejt på samma bar. En snubbe som i ungefär en timme hade suttit och konstant snackat om sig själv.

Jag kunde ju ändå inte gå över till den fina tjejen som satt vid bordet bredvid då killen var där. Så jag ursäktade mig och gick på toa, för att kunna komma på en strategi hur jag skulle ta mig där ifrån. Och helt plötsligt stod hon där. Bredvid mig inne på unisex toaletten på baren. Hon frågade mig lite skämtsamt – första dejt eller?? Jag svarade – är det så uppenbart? – hon fnissade och nickade. Jag frågade henne hur hennes gick. – Hon svarade att hon hade tänkt att hitta på en sjukdom för att kunna komma där ifrån. Jag sa att det var min tanke också. Då tog jag mod till mig och frågade henne om hon ville ha ”migrän” tillsammans. Hon sken upp och sträckte fram sin hand ”Mikaela”. – Mötas upp vid hörnet av 7eleven om 10 minuter?

Japp det var så vi träffades. Tycker den historian är rätt söt.

Mycket har hänt sedan dess, vi håller just nu på att köpa en bostad tillsammans. Med hjälp av en digital marknadsföringsbyrå https://rcfast.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *