Välkomna till min nya blogg!

Hej alla!

Välkomna till startspärren och när ni läser just de orden kanske ni tror att vi i den här bloggen ska sälja er startspärrar men så är inte fallet.

Så vem är er skribent? Jag heter Mikaela H, många av mina vänner kallar mig Ella. Jag har arbetat som coach och konsult inom personlig utveckling i större delen av mitt liv. Jag är utbildad personlig tränare, jag har läst många kurser på universitet inom psykologi, sociologi, filosofi, beteendevetenskap och jag har ett jätteintresse för djur, så jag samlever med djur.

Jag bor för närvarande utomlands. Jag kanske avslöjar var i något annat inlägg. Jag arbetar som coach via nätet där jag har ett nätverk av personer som är återkommande kunder och kunder som dyker upp genom att andra rekommenderar mig.

Som jag beskrev det innan ett av mina intressen är djuren och jag tycker verkligen om att arbeta med dem när jag har tid. Så jag driver även en liten ideell organisation som hjälper gatuhundar till ett bättre liv. Jag kan tyvärr inte hjälpa alla som jag önskar men de som får hjälp får hjälp med att hitta nya och bra hem med människor som verkligen älskar dessa djur. Ni vet, så människor som till och med köper ett täcke för hund, så den inte fryser.

I och med att jag befinner mig utomlands, så kommer jag till Sverige från tid till tid men är mestadels utanför. Ibland kommer jag på sommarna för att jobba extra, tjäna lite bra med pengar och sen flyttar jag hit igen.

Att jag har valt att kalla den här bloggen startspärren har att göra att jag har som avsikt att kanske prata om hur man kan komma igång med sina projekt, utan att låsa sig och spendera för mycket tid på onödig tänkande som många gånger kan vara hinder för att lyckas!

Nå väl, jag hoppas ni alla mår fantastisk bra där hemma!

Vi hörs en nästa gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *