Juletider.

Hejsan där ute i stugorna! Hur mår ni en torsdag som denna? Jag mår iallafall inte kanon, jag har gått och blivit rejält förkyld vilket suger, så det blir ingen träning för mig idag eller de kommande dagarna. Det känns som att det alltid blir så typiskt när jag känner att jag verkligen har en bra träningsperiod och känner mig mer motiverad att någonsin att det är då som förkylningarna kommer. Känner ni också så? Eller är det bara jag haha. 

Hoppas ni mår bättre än mig iallafall, utöver förkylningen mår jag faktiskt super, jag ligger i bra fas i jobbet och det går bra för företaget. Det har varit rätt mycket jobb det senaste men det brukar bli så den här perioden innan jul. Jag ska faktiskt vara ledig i 3 veckor nu i jul, det var 3 år sedan sist, så det känns som att det är på tiden. Jag ser så mycket fram emot att åka hem och träffa familjen, mamma, pappa, bröderna och mina systrar. Visste ni förresten att jag har 4 syskon? Det är rätt ovanligt har jag många gånger fått höra, jag själv har ju tyckt att det varit väldigt normalt och känt liksom att “har inte alla så många syskon?” haha. Men det är klart att det blir så vanligt för oss som lever i det. Jag har en väldigt nära relation till hela min familj, vilket jag värdesätter otroligt mycket! Vår jul brukar bestå av MASSA mat, lekar, julgodis, kalle anka och julklappar. Vi är inte heller en sån familj som åker runt som på en turné till hela släkten, vilket jag är väldigt tacksam över. Vi är alltid bara hemma hos oss med hela familjen och oftast syskonens respektive. Vi är så glada att ha en så mysig och lugn jul och det gör ju att julstress inte är något som drabbar oss. Istället bli julen avkoppling, jag tror att många som åker runt så där ser det mest som ett stressmoment och det är tråkigt. Julen handlar ju om familjen. 

Sen ca 3 år tillbaka började vi också att minska vår julklapps-konsumtion, istället kör vi på secret santa som betyder att alla i familjen får en familjemedlem att köpa till. Så man önskar sig något för 500 kr och så har alla en secret santa som man får en julklapp av och en man själv köper till. Det får inte avslöjas vem en secret santa är dock. Tillsammans med det kör vi också julklappsleken så vi köper en julklapp för ca 100 kr som ska passa alla. I julklappsleken slår man träningar osv, googla “Julklappsleken” så förstår ni haha. 

Nu ska jag avsluta, men först undrar jag om ni har några tips om bra tapas. Göteborg ska jag nämligen gästa imorgonkväll och kolla på en show och innan det ska vi ut och käka tapas, jag och några vänner, så tipsa gärna om ni vet något schysst ställe!

Spanish Cousine, Barcelona, Vegetarian, Delicious

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *